jenkmedk

GOTT NYTT 2012!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

*lite tidig men det gör inget*


Hunnit med nästan allt på min göra lista. SKÖÖÖÖÖNT!!!!!!!!!

Tänkte bara hälsa er som läser den här sjuka sidan/bloggen som BARA är fylld med fulbilder på mig ett riktigt kul nyår! OCH ETT SJUHELVETTES FINT NÄSTA ÅR!!!!!!! Det är 2012 det händer. Man blir vuxen, sluta skolan och måste hitta ett eget liv hihihihih. LÄNGTAR


+ Några till och minus en ska jag tillbringa mitt nyårsfirande med. Asså nästan alla mina bästa (Anna <3 <3) ska vara med. ILYILYILY. v ärldens bästaste bästa :') Stor fet tungkyss på er alla <3

.

Kategori: Allmänt

Idag har jag tänkt på massa jobbiga saker


* Vad händer efter studenten?

*Hur ska jag överhuvudtaget hinna läsa ut svenska boken

*Hur ska jag kunna överleva resten av månaden, när jag första dagen handlar för 500kr, vilket är en STOR del av hela min inkomst.

*Hur ska jag sminka mig imorgon. Min sotning känns lite uttjatad

*Hur ska jag sminka över alla berg (ping Lina) som finns i min panna, lagom till nyår?

*Hur ska jag orka bära min D-R-I-C-K-A i höga skor imorgon?

*Hur ska jag hinna med allt plugg jag hamnat efter i, när jag låg hemma i världens värsta influensa någonsin?

*Hur ska jag hinnamed allt jag planerat imorgon innan jag åker? 
(Det är:
-Basta
-Scrubba mig med bodyshop scrubben
-Smörja in mig med bodyshop body butter krämen
-Hårinpacka mig
-Ansiktsmaska mig
- Duscha mig, med alla goda tvålar i världen
-klä på mig
-mata mig själv
-SMINKA
-FIXA HÅRET
Och massa minifix grejer INNAN KLOCKAN HALV 3?!?!?!?!?)

OSVOSVOSVO.. 
Bjuder som vanligt på massa webcambilder.

hej

Kategori: Allmänt


Skypar med finosarna Lina och Bella och kollar på bilder ihop :') 

Ligger och tar bilder samtidigt, varför vet jag inte. PUSS

.

Kategori: Allmänt

Sådäääär, det var ett tag sen jag spammade lite bilder på mig själv. Är förövrigt kär i mitt nya hårband, som jag och Lina hittade. OCH sjääälvklart kostade detendast 30 riksdaler, SCORE! 

Ska till stan och känner mig så tööööt, vill bara nypa mig i lill-kinderna! Första gången jag ser fräsch ut på en vecka, och Maggis bliv den första vännen jag träffar och får prata ut. Är SÅ uttråkad här ute i Orrish! Vi ska försövrigt handla massa julklappar.  

En bra grej, är att min syster kommer hem idag. Eller hon ska träffa sina kompisar först............................................................................ Man ba, hallå? JAG DÅ? ÄR INTE JAG VIKTIGAST? Hehe, okej, lite svartis är jag nog allt, men jag får nöja mig med den tiden jag får :')

Nu går bussen om 25 min,  sååååååå jag ska väll äta en macka och typ ta på mig skorna. 

PUSS 

P.s. Ante tycker att jag ska lägga ut bilderna från Göteborg, även fast han inte läser min blogg. Bara för att ni ska få se. Så de kanske kommer upp under kvällningen. d.s

.

Kategori: Allmänt

Hejhej!

Som ni flesta vet ligger jag hemma i en hemsk annorlunda influensa! Men den är faktiskt rätt intressant att uppleva! Första dagen vaknade jag med en kind som var 3 gg så stor som sin normala storlek och röd/lila påsar under ögonen. Idag vaknade jag med en läpp som var svullen ända upp till näsan och ögonen var ihop svullna. Undra hur morgondagen ser ut, spännande!!

Göteborg va iaf tokmysigt. Jag blev dock sjuk på kvällen vi var där men finaste lilla Ante gjorde allt bra<3 

Superstressad för allt plugg. men Har absolut ingen kraft till de. 

puss

.

Kategori: Allmänt

.

Kategori: Allmänt

Var minst sagt kaos igår! Tänkte bara göra en liten uppdatering för er som jag inte känner som kollar vimmelbildera på pocoloco. Jag är inte så sne/fet osvosv i verkligheten, jag och pocolocos kamera fungerar nämligen inte så bra ihop! Men jag är inte ledsen, utseendet är inte allt! 

p.s. plus att jag kände mig skitsnygg, och de väger upp mot fula vimmelbilder d.s 


*pratar med syster i tele samtidigt för att spara tid höhö*

Sushiqueen

Kategori: Allmänt

Juste de är jag de!Eller va iaf.. Idag när jag tog Lina på sushi debut/dejt så tappade jag bitar och kladdade massa.. Bra lärare hehe, ELLER?  Jaja, bästa är att hon gillade det suuuuuuper mycket :') HEJ HEJ NYA SUSHIKOMPIS

Fjante kommer på besök ikväll hihi, mysigt och köra en tvådagars hoho

Pepp på fredag som vaanligt, testat jeansen och tröjan, och dwet är sååååå fiiiient :D :D PIHIHI Synd att inte Hanin och Julle ska med, men kul att Matte och Wiberg ska med :D 

Nu ska jag göraabsolut ingenting. Jag vägrar plugga idag! ALDRIG. Tänker ta en pluggfri kväll, med pojkväns mys och film från pinnen istället hihihihi. Så himla värd dag alltså!! 


.

Kategori: Allmänt

Mamma säger att tjocka barn inte kan le
Men he kan dom
Pluggat, städat och dansat hela dagen. Snart ska jag göra en mästerlig chili <3 

Och Fjante kommer om ngn timme, ska läsa mitt tal 100 gg till ikväll har jag bestämt. PUSS

.

Kategori: Allmänt

Min läderlapp (mobil) har krashat. Så nu lever jag som en icke touch-människa. Känner mig lite nervös hela tiden. Vad går livet ut på, UTAN EN PEKSKÄRM?!

Aja, den heter iaf Iphone (retar mig själv OCH de som har en iphone genom att döpa sony ericssons sämsta telefon någonsin till det). Vi ska nog kunna komma bra överens. Iphone och jag!

Jaja, larmet på Iphie (I:fi) står på klockan nio. Jag ska skriva pm och prata högtidligt hela dagen, samtidigt som jag städar. He pli pra he!

Naaaj foe helvedde, dags att dyka ner undertäcket och gosa in mig i Fjantis kudde, det gör jag alltid när han inte sover här. Men nu börjar lukten försvinna </3 </3 TUR att hankommer till mig imorgon och fyller på. 

YES. Ordbajjan he e jag he!

PUSS

.

Kategori: Allmänt

Hallå! Sämst på att uppdatera osvosv

Nyss ätit tunnbrörulle fylld med massa gott nomnom! Som vanligt är jag ledig imorgon, men har ett späckat schema! Städa MASSA och lära mig muntiliga tal utantill! 

Saknar min gooose som vanligt! Men han tränar sent buhu.

Ska börja plocka undan på mitt rum nu, det ser ut som ett BOMBNEDSLAG. 


Willesöt och jag i lördags!
PUSS

.

Kategori: Allmänt

Full rulle

Deppen är borta, tiden är fixad, jag är fixad, jag  är packad (höhö, är jag inte alltid de? Men syftar på att jag packat min väska), jag är pepp. 

Ikväll vet jag inte vart jag ska, troligen inte pluto iaf! Eftersom att >Fjante hatar det! Men om det blir bara jag och Maggis, blir det nog bmb eller pluto. Jaja vi får seeee. Jag nöjer mig med varsom faktiskt :)

Yes, in till stan om ngn timme, träffa Maggis, hitta ngt att ha på sig, käka eller ngt mer, och sen hem till henne och fixa oss/föra. 

Så, puss alla fina, ikväll kör vi!

.

Kategori: Allmänt

Hallååå!
Givet med utgång ikväll alltså! Pallar inte ligga hemma och deppa!!
Klädångesten är på topp, men hinner inte köpa ngt nytt.. Får bli till nästa gång!

Städar och packar och provar kläder på samma gång, med bretz listen på högsta volym. Men deppen försvinner inte. Ska ringa och boka tid för att byta ut mina p-piller, klarar inte av deppen. Jag är ingen deppig person! Så nu äter jag godis för att få en socker kick och känna mig glad och pepp!

Ska kolla igenom mina alla högskolepapper i helgen, just nu lutar det starkt åt Växjö, ett konstprogram <3 Men vi får se, kanske blir fast på ica (som alla säger, när jag säger att jag inte ska plugga direkt)?

Nej, nu måste jag twista vidare!
Pussss <3

Livet har sina goda stunder

Kategori: Allmänt