jenkmedk

<3

Kategori: Allmänt

Titta vilken gosig sak som sover under mitt katt-täcke, kan de bli mycket bättre?
PUSS

Home

Kategori: Allmänt

kom nyss hem, orkar inte skriva ngt så ger er lite bilder istället. 

Dags att adventsfika och sakna Fjantis tusenmiljoner år <3


tidigt tidigt

Kategori: Allmänt

sitter och halv myser såhär på morgonkvisten. Ska ju till allra bästa syrran i Uppsala som jag skrev igår! 

Har fixat mig och ska käka frukost, sen bär det av!! 

Wihohohohoh, och ikväll får jag nog träffa min Eugen (ANTE alltså) <3 <3 <3 Han bara jobbar heeela tiden, och om han inte jobbar tränar han. Buhu så får nöja mig med några korta kvällar här och där :)

Frukost var det, tjing tjing och ha en fiiiiiiiiiiiiin dag :*

Fina tokiga lilla Anja <3

Kategori: Allmänt

Halliiiiiii hallååååå

Kategori: Allmänt

Sliten men fluffig är jag ääntligen hemma (18.58)

Ätit sushi på mammas jobb för hon hade maaaassor att vänta på  (vet inte vad, säker ngt superduuperviktigt som vanligt), så jag och pappa sällskapade och lyssnade på lite julmusik :-) 

Nu ska jag försööööööka ta mig i kragen och läsa lite. Men det är ju sååå tråkigt. 

Går upp mega tidigt imorgon och är i Uppis 7.45 för att sedan motionera  hem till syster (motionera? haha, typ 500m) och sen sitta på karolinaredeviva (fancy ställe, silver bibeln finns där) och kolla på medans hon och Isa pluggar. SEDAN TAR VI EN SECONDHAND SHOPPING <3 <3 <3  Sedan kommer mor ner till stan och vi lunchar :-) PYYYYYYYYYYYSIMYYYYSI fredag <3


trött så in i helvetteeeeee

Kategori: Allmänt

Idag hade jag eget ansvar att komma upp, ingen pappa som knackar på. Tror ni inte att jag vaknat en gång varje timme sedan klockan ett och panikat "SHIT JAG HAR FÖRSOVIT MIIIIIIIIIIG" såba oj hehe, 4 timmar kvar. 

Sämst! 

Dricker en kopp te och skiter i frukost, inte hungrig idag, nej nej. Tänker ta med MP3n för första gången på en lååång tid, för jag har sovmorgon tills tio i 10. Och kommer som vaaaaaaanligt kl 8... dags att slurpa koppen och gå mot bussen.

PUSS

P.S Tack Lina, kan äntligen göra sytcken i texten. PUSSSSS

H E J !

Kategori: Allmänt

trivs som fisken i vattnet med mitt nya hår <3 <3 <3
Jag gillar fluffigt hår som ni vet, med mmitt nya hår kan jag fluffa mer än vanligt. det sägs att prylar inte kan göra dig lycklig, HAHA det tror jag inte på längre
Snart beger jag mig mot mys med maggis, PUSS

kramas när ni känner för det!

Kategori: Allmänt

Har en mapp där jag sparar massa bilder som jag gillar. Och tänker dela med mig av den (många av bilderna är stulna från vänners bloggar/twiitter)
Här var några av alla fiiiiina! Hehehe

fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint

Kategori: Allmänt

Fiiiiiiiiiiiiiint löshår <3 <3 <3 <3

-

Kategori: Allmänt

Sitter skräddare i soffan, och saknar ungefär alla.

Jag saknar Mamma (som är i England tills fredag), jag saknar Cille och jens (som ständigt bor i Uppsala), jag saknar Maggis (inte träffat henne på ett tag), saknar Ante (nyhet? Nä, saknar honom 15 min efter att han har åkt ifårn mig <3 Och många många fler...
Tusen massa hjärtan till alla mina fiiiiiiiiiiiina <3 <3 <3 <3 <3 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kategori: Allmänt

så.himla.bra.

projektet jao

Kategori: Allmänt

har finbesök av mina projektpolers!! <3

morron

Kategori: Allmänt

Uppe innan tuppen idag. Och ä så sjukt trött att jag smäller av! Ska ut i kylan om 30 min, innan ska jag trycka en macka och försöka vakna till liv. HAHA får se hur det går..
Idag ser ut såhär just nu (bilden alltså). Men he blir bättre!
PUSSSSsssssss

hur man kan ha glasögon på sig

Kategori: Allmänt

Plutmun/ganska vanligt
Porrigt
Agda 78 år/halka ner på näsan
Upnosig/översittare
Fan vad dåliga glasögonen blivit, ja siiii ju inge/oj då glömde dom på huvudet
Drägg/robin
Tror man är cool/fast man inte är det
Perfekt
Och såklart tönten.
Sådääääääääää ja!
Nu vet ni hur man kan ha glasögonen på! (Säg till om jag missat ngn)
NU ska jag duscha och kolla på naturprogram med en kopp te i handen. Idag har varit fiiiiiiint, och jag har världens finaste pojkvän (kan inte sägas för många gånger)
Så, hoppas på en fin morgondag (ska ju käka pommes, kan de bli annat då?)
jaja PUSS alla underbaraa!

hejhejhejhejhej

Kategori: Allmänt

Beger mig till östervåla för lite farsdags firande, och ska äta DAM DAM DAAAAAAAAM: PORTERSTEK <3 <3 <3 <3
Min absoluta favorit mat, såsen skulle jag helt seiöst kunna dricka <3 <3 Åhhhhhh är så sugen att jag sprängs!! Först ska vi plocka upp Fjante som ska hänga med (<3) och sen möter vi Cille och Jens hos mormor och mofar, en perfekt söndag helt enkelt! Har en fin ny skjorta också, så nu är jag ännu mer pank! Äh, man lever bara en gång, skjortan var så fin att jag inte kunde motstå!
Jag fördriver tid som vanligt:
YES, nu äre bara typ 15 min kvar tills vi åker mot Våla, the place to be!
PUSSAR

leverpastej & smörgåsgurka

Kategori: Allmänt

tjatja
sovit typ 0 timmar. KUL
men trycker två mackor så det ska kännas bättre <3

Juliaaaa bulliaaa

Kategori: Allmänt

Nu är det såhär att en liten Bulle fyller 18, och OJ vad hon har längtat. PÅ fredag går vi ut och firar med gröna shottar och tequilaaaa och viiiiiiiiiiin och mikjoners massa med dans!!!! (som vanligt tänker ni)
Nej för de är så att Hanin har krogen debut då också!! Förstår inte hur jag kunde vara opepp??!! ÄR JÄTTE PEPP NU IAF. Fick två flarrer vin också. Åhåhåh.
Vad jag ville säga med detta inlägg var alltså GRATTIS BULLLEE!!!!!!
(Bjuder på den finaste bilden på oss)

hej alla fina ungar

Kategori: Allmänt

idag är en spn himla himla fin dag! Jag vaknade under mitt fina duntäcke och satte mig upp och drog upp persiennen och så sken solen (hur glad blir man inte då?). Sedan gick jag upp och rostade två mackor och hade på bredbar leverpastej och smörgåsgurka och satte mig och läste tidningen. Ringde min finis pojke som var på bra humör. Tog på mig varma kläder och begav mig ut på en cykeltur på 5km. Sånna här dagar skulle jag inte kunna tänka mig att bo i stan, Orresta är helt underbart soliga höstdagar som denna.
-
Nu ska jag gå och försöka mig på mitt pepparkakshus, och lyssna på Ted Gärdestad eller något liknande som passar in i mitt humör idag. PUSS
Alkis syrrorna <3

schuuulan

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan ja, och gör inget. Såja såja, ni kan lägga ner era anteckningsblock, ska bara bjuda på en bild. OCH BERÄTTA ATT VÄRLDENS MEST DRYGA MÄNNISKA SITTER2 M IFRÅN MIG.
Hon är förkyld och sitter och drar in snor var 30ionde (30ionde??? HAHA) sekund. HALLÅ GÅ OCH SNYT DIG?! Usch, mitt värsta ljud är förkylningssnoringar. UÄK.
Nu ska jag bara lägga upp en bild som jag smygtog på mig själv, utan att hon såg att jag tog kort heheheh, listigkatten på carlforsska, HE E JA HE!
Ser ut som en sidecut, men de har jag ju snart, eller iaf en flint, om mitt hår ska fortsätta gå av. Jaja, bulle är här nu, så ska prata med henne, sen har ja biiiiiiild.
PUSS

.

Kategori: Allmänt

Är så sliten, ska inte dricka på ett tag nu. Fått hårda tillsägelser från många olika håll och pengarna på kontot börjar säga sitt (en månad kvar tills nästa studiebidrag, LIVET)...... Så en oskyldig äta chips helg, YES pls!
Min helg har varit bra iaf!
Toorsdags flippade jag och maggis och lina på pluto, jocke och bella tog det lugnt!
Fredag flippade lina bella och maggis, jag tog det hyffsat lugnt!
Igår flippade jag inte, men 2 glas vin blev det iaf!
Och idag har jag kollat på film och slappat <3
-
Fick iaf mysa med min underbara underabara pojkvän fredag-lördag-söndag. Det kändes jätte fint. Lite jobbigt att veta att han ska bo i örebro hela nästa vecka dock.. men de ordnar sig, killen måste ju jobba! Det måste ju bli lite fason på honom liksom!
Nej en fylle bild blir väll bra på det här inlägget
// Alkifer
Undra vart mitt smink tog vägen, säkert på en kudde eller ett golv eller ngt liknande.
PUSS och sov gott

bullubulbub

Kategori: Allmänt

Ignorera alla mina väligonmtänkta överskrifter! Men jag orkar inte ha någon fin text där, man blir så himla förvirrad då om det står typ "the love of my life blalbalblab" och sen babblar man på i 20 min om ngt HELT annat. jajaj!
Igår var som vanligt en liten deppig kväll, QUAI Jennifer Quai???? jadu säg det! Pojken tröstade iaf ett tag! He va fint he, ta en SHNUS på ehär.
-
Okej, idag då? Ska bege mig till storstan (haha) VÄSTERÅS OCH SPENDERA LITE STUDIEBIDRAG!!!!! På ett par kilklackar. Kommer antagligen lägga mig inne i igor på marken och sparka och slå om jag inte hittar ett par! SÅ bäst för VÄsterås att de finns exakt sånna jag vill ha!!
-
Sen kommer lillpjken min in också, han får sluta tidigare på jobbet och ville promt träffa mig (<3). jaaj, om man ska kliva upp ur den nybäddade sängen och försöka fixa till tuppkammen så den ligger rätt? ja, jag ska ju ut ikväll, och imorgon, så tuppkammen, VAR SNÄLL. Annars kommer jag klippa av dig i ett svagt ögonblick.
Ikväll är det PLUTO och imorgon är det POCO, och jag kommer att befinna mig hos världens bästa och finaste Maggis i 2 dagar <3 har packat ner min 3dje kärlek (onepiecen) så att jag ska kunna chipsa lite hos henne.
Jaja NU äre faktiskt dags.
det där är fett mycket Ante!

bästa med att ha fest

Kategori: Allmänt

Folk glömmer roliga saker hehe

Test test

Kategori: Allmänt

ROLIGT att jag kom på hur man kunde filma med min webkamera efter typ ett år!! Så nu kanske ni får se mig lite mer IN ACTION så att säga

produktiva dagen

Kategori: Allmänt

På något sätt blir jag alltid pepp på att göra nödvändiga saker på onsdagar!
Idag ska jag:
*STÄDA GARDEROBEN, eller iaf ta reda på resterna från bombnedslaget som skett därinne
*Gå ut och promenera, försöka flabba bort lite onödigt
* Baka till helgens festligheter på¨lördag
*Ev. städa alla lådor............. DET är ett evighetsprojekt!
Jaja, om jag ska hinna ngt så lär jag väll börja!
PUSS

gtegv

Kategori: Allmänt

hejsan, mycket deppigheter här ett tag nu, VARFÖR?! Jag har en helt underbar pojkvän och underbara vänner (de flesta iaf), underbar familj och ett helt underbart liv.
Jag förstår verkligen inte. Tänker skylla det på mina p-piller. Hormonsvängningar eller något liknande. ÅH jag hatar att vara deppig, värsta jag vet.
Idag har varit en underbar dag, men jag blir ofta deppig på kvällen. USCH nej ska kolla på något roligt och klämma fram lite skratt. Fuck you deppigheten!
"‎Can't you feel my dick fucking your mind?
"-No, I can't really feel anything."
"-See? That's it. That's the art of it. I'm mind-fucking the shit out of you."
"-Well I hope you're wearing a condom cause I have a dirty mind."
-Get him to the greek <3

♥♥♥

Kategori: Allmänt